Kompania amerikane Google, është zotuar të rrisë kushtet e sigurisë dhe kontrollit të informacionit online që ndihmon në përhapjen dhe nxitjen e ekstremizmit. Sipas gjigandit teknologjik Google, informacioni që ka të bëjë me ekstremistët ka pasur ka..
Shuma e përdoruesve të mediave sociale po rritet në mënyrë proporcionale me numrin e përdoruesve digjital global. Facebook është përdorur nga mbi 230 milionë njerëz në SHBA. Një tjetër rritje e dukshme vjen nga Indonezia ku përdoruesit aktivë arritën..
“Më i lehtë, i shpejtë dhe lehtësisht i përdorshëm”. Me këtë fjalë Twitter publikon pamjen e re të platformës. Mes risive kryesore është menuja e re e lundrimit, dhe më pak skeda në pjesën e poshtme të aplikacionit. Foto e profilit bëhet e rrumbullak..
Duhet ta shihni patjetër këtë. Ky është autobus që në të ardhmen do të jetë pjesë e çdo qyteti. Mënyra si është ndërtuar ky autobus është shumë e veçantë, vozitësi nuk ka nevojë të drejtojë atë nga që gjithçka është automatike. Ka mbushës elektroni..
Gjenerata e re e Audi A8 do të debutojë në platformën filmike para premierës botërore e cila është caktuar të mbahet më 11 korrik në Barcelonë. Top modeli i kësaj marke premium, do të debutojë në filmin e ri të Marvelit, “Spider-Man: Homecoming”, i ..
“E ardhmja iu takon të gjithëve” është motoja e re e brendit Opel, me të cilin ky prodhues dëshiron që “të demokratizojë” teknologjinë e ardhshme dhe t’i bëjë të qasshme për të gjithë blerësit e vet. “Slogani i ri mbush hapësirën e zbrazët ndërmjet ..
We Are Social dhe Hootsuite kanë bërë raportin për tregun digjital në gjithë botën. Raporti zbulon se 67% e popullsisë, përkatësisht 5 miliardë njerëz përdorin ndonjë lloj të pajisjeve mobile. Nga të gjitha pajisjet e përdorura, 80% prej tyre janë t..
HTC U11 është lansuar në Indi. Vetëm një variant është prezantuar në Indi, me 6GB RAM dhe 128GB magazinim, dhe çmimi është në INR 51,990 ($ 807). HTC U11 është pajisja kryesore e tanishme e HTC-së dhe përdor dizajnin e shkëlqyeshëm të xhamit të lëng..
Asnjë detox nga teknologjia në pushime, ku shkon me smartphone apo tablet me vete. 57% e pushuesve, në fakt, duan të qëndrojnë të lidhur edhe në plazh. 52% kalojnë të paktën një orë në ditë me pajisjet e lidhura me internet për të biseduar, kontroll..
Dje, kompania ruse e smartfonave Yota Devices ka lansuar zyrtarisht smartfonin e saj më të ri, pasardhësin e YotaPhone 2, por gjatë lansimit sa i përket specifikave të tij është zbuluar pak. YotaPhone 3 vjen me dy ekrane, njëri 5.5-inç AMOLED me rez..